6 maanden coachprogramma: De Liefde van je Leven!

Hét coachprogramma inclusief persoonlijke coaching wat ervoor gaat zorgen dat:

 

 • jouw dates weer leuk en succesvol worden,
 • jij eindelijk die ene speciale man of vrouw gaat aantrekken,
 • die jou aanvult en iets toevoegt aan jouw leuke leven,
 • die er altijd voor je is, in goede en slechte tijden,
 • en waar je samen gelukkig oud mee wordt!

Je wil geen single meer zijn en alles alleen doen..

Tuurlijk, je kan het allemaal prima alleen. Dat heb je al die jaren al gedaan en ging je prima af. Maar nu ben je daar wel klaar mee, alleen naar feestjes te gaan, alleen op vakantie, weer alleen te moeten aanschuiven bij het kerstdiner...

Over die opmerkingen die je elke keer te horen krijgt maar niet te spreken: "jij bent zo'n leuke meid, waarom lukt het jou dan niet om een leuke relatie te vinden?

Ja, die vraag stel jij jezelf ook regelmatig als de volgende vriendin wel een super leuke match aan de haak heeft geslagen. Je krijgt steeds meer het gevoel dat er iets mis is met jou...

Hoe dan? Want JA, je bent super leuk. En JA! Je hebt alles goed voor elkaar!

couple-1718244_1280

Dus JA! Daar hoort dan ook een super leuke man of vrouw bij!

En als jij lijkt op de meeste single dames die ik coach, dan wil je niet zomaar de eerste de beste. Je wil die ene speciale man of vrouw die jou aanvult, die thuis op je wacht, aan wie je al je verhalen kunt vertellen, die met je lacht maar ook met je huilt. Die er echt voor je is als je hem of haar nodig hebt. Die jou precies goed vindt zoals je bent, waar je jezelf kunt zijn. Die het beste in jou naar boven haalt en andersom. Die samen met jou een relatie op wil bouwen, mee naar feestjes gaat en samen met jou op vakantie. Eindelijk die romantische vakantie! Die ideale droomman of vrouw die heel graag samen met jou oud wil worden. En misschien zelfs wel samen een gezin wil stichten.

Dat is wat je wilt!

"Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg..."

Ook ik, Liefdescoach Linda, heb in die frustrerende situatie gezeten

En wel 4 jaar lang!
Had alles goed voor elkaar, behalve op het gebied van de liefde. Daar lukte het mij maar niet om de juiste te vinden om gelukkig oud mee te worden en samen een gezinnetje te vormen. Die ene man waar ik helemaal verliefd op was, die het beste in mij naar boven haalde. Waar ik mee kon lachen en kon huilen. Die er voor me was als ik 'm nodig had, maar ook dat we samen ongelofelijk veel lol konden hebben.

De ene date vond mij super leuk, maar ik vond hem niks. En met de andere date klikte het enorm en dacht ik dat ik 'm eindelijk gevonden had (ik was al helemaal blij dat ik ook een keer iemand mee naar het kerstdiner kon nemen), maar hoorde ik daarna nooit meer iets... om wanhopig van te worden! Zeker als je ziet dat je vriendinnen het wel lukken om die ene geweldige partner aan de haak te slaan.

liefdescoach Linda
LiefdesCoach Linda

Was er iets mis met mij?

Misschien zocht ik wel naar het schaap met de 5 poten? Of zat het er voor mij gewoon niet in en moest ik genoegen nemen met het leuke vrijgezellen leven dat ik eigenlijk niet meer zo heel leuk vond...

Ik begreep er niets van en ben heel veel gaan leren en lezen over psychologie, gedrag, relaties, mindset en geluk. En nadat ik ook energetisch dingen had losgelaten waarvan ik me niet eens bewust was dat ze mij in de weg zaten, kwam HIJ ineens op m'n pad. Hij voldeed aan heel mijn 'lijstje' en zelfs meer!

EN DIT GUN IK JOU OOK!
En ik weet dat het kan, als je maar de juiste inzichten en tools hebt, en die kan ik jou met mijn kennis en expertise van de westerse, oosterse en energetische wetenschap in combinatie met mijn eigen ervaring, geve

De Liefde van Jouw Leven!

Het antwoord op jouw vraag hoe jij de de Liefde van Jouw Leven vindt!

In dit 6 maanden coachprogramma gaan wij in 12 modules samen aan de slag met de volgende onderwerpen die jou nu in de weg zitten om de Liefde van je Leven te vinden:

 •  Wie ben jij echt?
  Kom erachter wie jij in de kern echt bent, zodat je weet wat jou echt gelukkig maakt.
 • Wat zoek jij echt?
  Ontdek wat jij diep van binnen in een partner zoekt, zodat je de partner kunt aantrekken die echt bij jou past!
 • Wat geloof je?
  Zie welke belemmerende overtuigingen jou in de weg zitten om die Ware Liefde te vinden, zodat je die weg kan halen en jouw pad naar die man of vrouw die echt iets toevoegt aan jouw leven vrij is.
 • Heeft jouw kleine ik vroeger alles gekregen wat ze nodig had?
  Je gaat je kleine ik alles geven wat ze vroeger niet gekregen heeft maar wel behoefte aan had; zodat je 100% open kan staan voor een fijne relatie.
 • Jouw onbewust onverwerkte emoties
  Kom erachter welke onverwerkte emoties er in je onderbewuste in de weg zitten die ervoor zorgen dat jij die droomman of vrouw nog niet bent tegengekomen, zodat je deze kunt verwerken en jij jouw maatje gaat aantrekken die er altijd voor je is!
 • Jouw onbewust overgenomen emoties
  Jij gaat degene zijn die de onverwerkte emoties van je moederlijn gaat verwerken en ze daardoor niet meer 1 op1 worden doorgegeven aan de volgende generatie zodat je met een schone lei kunt gaan genieten van jouw relatie!
 • Bindings- en verlatingsangst
  Ontdek welk type jij bent en kom hier vanaf zodat jij het Geluk in de Liefde wel gaat vinden
 • De kracht van een positieve mindset
  Je komt hoe je de kracht van een positieve mindset op de juiste manier inzet zodat je die ene speciale persoon waarmee jij jouw kinderwens in vervulling kan laten gaan, wel aantrekt.
 • Ga je loslaten wat jou niet meer dient
  Oude onbewuste dingen loslaten en de bekende keuzes maken en grenzen stellen, zodat je een fijne relatie aantrekt met iemand die jou respecteert zoals je bent!
 • Ga je super veel zelfvertrouwen en onvoorwaardelijke zelfliefde creëren
  Want echte liefde begint bij jezelf! Dan kun je echt liefde geven zodat je die man of vrouw gaat aantrekken die jou perfect vindt zoals je bent!
 • Weet jij hoe je de Wet van Aantrekking op de juiste manier kan inzetten
  Straal uit wat je aan wil trekken zodat je die eindelijke die ene Grote Liefde vindt waar je samen oud en gelukkig mee wordt!

Dit hele plaatje (en nog veel meer) gaat ervoor zorgen dat jij 100% jezelf bent

en dat jij 100% gaat uitstralen wat jij in jouw ideale man of vrouw zoekt.

En dan..... komt ie ineens op je pad!

Mijn UNIEKE aanpak!

De combinatie van mijn 20+ jaar aan kennis en het werken in je onderbewuste maakt mij en dit coachprogramma zo effectief en uniek!

In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel kennis uit meer dan 10 opleidingen, 50+ trainingen en boeken opgedaan. Daar hoef jij je tijd en geld niet aan te besteden, dat heb ik al voor je gedaan.

Jij krijgt wel het beste van het beste, de crème de la crème van al deze inzichten, methodes en tools. En omdat al die verschillen methodes elkaar mega versterken is dit een super effectief coach programma!

Gouden zet om die serieze relatie aan te trekken

Uniek is dat ik met jou in je onderbewuste ga kijken wat jou tegenhoudt om die Ware Liefde aan te trekken. 95% van je gedrag, wat je denkt en zegt komt voort uit je onderbewuste. Op 5% heb jij dus maar invloed. En wat je uitstraalt trek je aan.

Als jij niet gaat kijken naar die 95%, dan kun je trainingen volgen en zelfhulpboeken lezen tot je een ons weegt, die echte Ware Liefde ga jij niet aantrekken. Daarom is het zo mega belangrijk om hiermee aan de slag te gaan. En ik ben een van de weinige coaches die dit ook echt doet!

Review Mandy
Review Janine
Review Rosanne

"Wat je uitstraalt trek je aan"

Als je JA zegt tegen de 'Liefde van je Leven' krijg je toegang tot:

6 maanden lang al mijn kennis, ervaring en expertise van ruim 20 jaar aan kennis uit verschillende studies. Van onschatbare waarde;).

Kies een van de 3 opties:

De Liefde van je Leven - Light

 • 1 super waardevolle 1:1 coachsessie (online) 
  Waarin we de blokkades, oude patronen, overtuigingen en emoties in je onbewuste gaan opzoeken en verwijderen.
 • 12 online modules 
  Om de week 1 module welke verschillende lessen bevat, met uitgebreide video trainingen en audiofragmenten.
 • Een super uitgebreid (digitaal) werkboek 
  Met opdrachten en huiswerk die je meteen resultaat opleveren.
 • Elke week (24x !) een live vragenuur
  Waarin je mij alle vragen kunt stellen, over de modules, de opdrachten, het huiswerk of andere dingen die in je dagelijkse leven spelen.
 • Toegang tot besloten Facebookcommunity 
  Een super veilige community waarin alleen maar dames zitten die ook graag de Ware Liefde willen vinden zoals jij.
 • Het super leuke De Liefde van je Leven
  Een cadeautje voor elke week, gerelateerd aan het thema waar je die module mee van start gaat. 

TOTALE WAARDE: 2.497 euro

Voor jou: 1.750!

De Liefde van je Leven

 • 1 online kick off sessie
  1:1 coachsessie van 30min zodat ik precies weet waar jij tegenaan loopt zodat dit programma succesvol voor je wordt!
 • 6 super waardevolle 1:1 coachsessies (online)
  Waarin we met verschillende methodes zoals energetisch, NLP, EFT, AFT en Regressie de onbewuste blokkades zoals oude patronen, overtuigingen en onverwerkte emoties, overgenomen emoties gaan loslaten zodat jij wel de Ware Liefde gaat aantrekken + een Human Design reading waarbij je een blauwdruk krijgt van jouw persoonlijkheid en je dus precies weet waarom je doet wat je doet! Super waardevol! 
 • 12 online modules
  Om de week 1 module bestaande uit verschillende video en audio fragmenten van het specifieke thema waar we die twee weken mee aan de slag gaan. Ze bevatten die super waardevolle inzichten en de crème de la crème kennis van mij alsook de oefeningen. Want alleen door te doen krijg je resultaat.
 • Een super uitgebreid (digitaal) werkboek 
  Met opdrachten en huiswerk die je meteen resultaat opleveren.
 • Elke week (24x !) een live vragenuur
  Waarin je mij alle vragen kunt stellen, over de modules, de opdrachten, het huiswerk of andere dingen die in je dagelijkse leven spelen.
 • Toegang tot besloten Facebookcommunity
  Een super veilige community waarin alleen maar dames zitten die ook klaar zijn om hun Ware Liefde aan te trekken en daar gelukkig oud mee te worden. En jou met alle liefde willen helpen met hun tips in inzichten.
 • Het super leuke Geluk in de Liefde Cadeautjespakket 
  Een cadeautje voor elke week, gerelateerd aan het thema waar je die module mee van start gaat. Omdat cadeautjes uitpakken leuk is, je daar blij van wordt en energie van krijgt en ze je gaan helpen bij de opdrachten van die week.

TOTALE WAARDE: 3.747 euro

Voor jou: 1.997!

De Liefde van je Leven - VIP

 • Onbeperkt Whatsapp support
  Het gehele programma kun jij mij jouw vragen stellen via whatsapp. Binnen 24u heb je een antwoord terug van mij. 
 • 1 online kick off sessie
  1:1 coachsessie van 30min zodat ik precies weet waar jij tegenaan loopt zodat dit programma succesvol voor je wordt!
 • 6 super waardevolle 1:1 coachsessies (online)
  Waarin we met verschillende methodes zoals energetisch, NLP, EFT, AFT en Regressie de onbewuste blokkades zoals oude patronen, overtuigingen en onverwerkte emoties, overgenomen emoties gaan loslaten zodat jij wel de Ware Liefde gaat aantrekken + een Human Design reading waarbij je een blauwdruk krijgt van jouw persoonlijkheid en je dus precies weet waarom je doet wat je doet! Super waardevol! 
 • 12 online modules
  Om de week 1 module bestaande uit verschillende video en audio fragmenten van het specifieke thema waar we die twee weken mee aan de slag gaan. Ze bevatten die super waardevolle inzichten en de crème de la crème kennis van mij alsook de oefeningen. Want alleen door te doen krijg je resultaat.
 • Een super uitgebreid (digitaal) werkboek 
  Met opdrachten en huiswerk die je meteen resultaat opleveren.
 • Elke week (24x !) een live vragenuur
  Waarin je mij alle vragen kunt stellen, over de modules, de opdrachten, het huiswerk of andere dingen die in je dagelijkse leven spelen.
 • Toegang tot besloten Facebookcommunity
  Een super veilige community waarin alleen maar dames zitten die ook klaar zijn om hun Ware Liefde aan te trekken en daar gelukkig oud mee te worden. En jou met alle liefde willen helpen met hun tips in inzichten.
 • Het super leuke Geluk in de Liefde Cadeautjespakket 
  Een cadeautje voor elke week, gerelateerd aan het thema waar je die module mee van start gaat. Omdat cadeautjes uitpakken leuk is, je daar blij van wordt en energie van krijgt en ze je gaan helpen bij de opdrachten van die week.

TOTALE WAARDE: 4.747 euro

Voor jou: 2.997!

Na dit programma heb jij:

 • alle onbewust onverwerkte emoties verwerkt
 • alle onbewust overgenomen emoties losgelaten
 • jouw kleine ik alle liefde gegeven die ze nodig had
 • geen last meer van bindingsangst en verlatingsangst
 • super veel zelfvertrouwen
 • een super goed zelfbeeld
 • een mega positieve mindset
 • alle tools in huis om van jouw dates succesvolle dates te maken zodat jij die partner gaat aantrekken die echt bij jou past en iets toevoegt aan jouw leuke leven!

Na dit programma weet jij:

 • wat jij echt belangrijk vindt in het leven
 • wat jou echt gelukkig maakt in het leven
 • wat je echt nodig hebt en zoekt in een partner
 • wat in een relatie jou echt gelukkig maakt
 • hoe je de wet van aantrekking positief voor jou en je dates kunt inzetten
 • hoe jij die ene Ware Liefde waar je samen oud en gelukig mee wordt kunt gaan aantrekken!

Na dit programma kun jij:

 • keuzes maken die passen bij wat jij echt belangrijk vindt,
 • ervoor zorgen dat jouw dates weer leuk en succesvol worden
 • jouw Geluk in de Liefde gaan vinden en samen dat mooie gezinnetje gaan vormen!
Review Melisa
Review Alexandra

Ja maar...

Dat is de meest voorkomende zin die wij zeggen. Dus, ik ga alvast wat Ja maar's voor je tacklen:

 • Dit is niet het juiste moment...
  Hoe lang ga jij nog wachten op dat 'juiste' moment? Wanneer denk je dat dat komt? Precies, nooit!
  En wat verandert er als je wacht? Helemaal niks. Want als jij niets verandert, dan blijft alles zoals het nu is. Dan blijf je die leuke single dame die het maar niet lukt om een relatie te vinden... en zie je die moederdroom langzaam aan verdwijnen met het verstrijken van de tijd. Vind je dat prima en ben je helemaal tevreden en gelukkig met hoe je leven nu is? Dan is dat helemaal ok! Wil je het anders en ben je helemaal klaar om die ware liefde en serieuze relatie te vinden? Zet dan nu die eerste stap! De tijd tikt sneller door dan je denkt!
 • Het kost me teveel tijd...
  Hoeveel tijd ben je al bezig geweest met zelf aankloten? Hoeveel zelfulpboeken, psychologie tijdschriften en blogs heb je al gelezen? Juist, teveel! Zonde! Want die tijd had je allang kunnen besteden aan jouw grote liefde! En als we het over tijd hebben.... hoe lang wil je nog wachten om moeder te worden? Je eierstokken rinkelen en je tijd is helaas nog maar beperkt... dat heb ik ook niet verzonnen.
  Ik neem je stap voor stap mee langs alles wat jou in de weg zit om die ware liefde te vinden. Als we na die 6 maanden alle vakjes hebben afgevinkt ben jij er helemaal klaar voor om die ware liefde te gaan aantrekken. En misschien komt ie al wel eerder dan je dacht!
 • Ik vind het teveel geld...
  Hoeveel is het je waard om je dromen waar te maken? Om die partner te vinden waar je je HELE LEVEN gelukkig mee bent? Waar je samen oud mee wordt? Ter vergelijking, twee weken singlereis kost algauw 2500 eur. Laat staan een wintersport vakantie die al gauw 3.000 kost voor maar 1 week! En dan kom je terug en ben je nog steeds alleen...  Dit programma kost je minder dan je wintersport maar geeft jouw de tools om eindelijk die liefde van je leven aan te trekken, waar je samen oud mee wordt en wellicht dat je moederwens ook in vervulling mag gaan. En dan ga jij liever 1 week wintersporten?
 • Ik heb het te druk...
  Je hebt het nooit te druk, het is alleen een kwestie van prioriteiten stellen. Waar geef jij prioriteit aan? Een investering in jezelf, jouw leven, je toekomstige partner en wellicht jouw moederdroom? Of blijf je hangen waar je nu zit, verstrijkt de tijd en ben je straks toch die eeuwige vrijgezel? De keus is aan jou...
 • Ik doe het nog wel even zelf...
  Ja, dat kan hoor. Maar dat heb je al best een tijdje gedaan toch? En heeft dat je opgeleverd wat je wil? Je kunt ervoor kiezen om nog even zelf aan te rommelen (als doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg), of je doet mee aan dit programma en brengt de tijd die je zelf aan het aanrommelen was door met jouw droomman of vrouw. Zorg er alleen voor dat het niet al te laat is voordat je het echt anders gaat doen en jouw kinderwens niet meer in vervulling kan gaan...
 • Ik ben al zolang single, lukt het mij nog wel?
  Tuurlijk! Er zijn altijd mogelijkheden om aan jezelf te werken, juist als je al zolang single bent onbewust vastloopt in gedachtes, patronen en onverwerkte emoties. Want er is niemand die je spiegelt. En dat doe ik heel graag voor jou. Dus zeker als je al langer singel bent zou ik zeggen doe mee! 

Heb je nog een Ja Maar die niet in dit rijtje staat? Mail mij!

Dit programma is NIET voor jou als:

 • je op zoek bent naar een quick fix. Die bestaat helaas niet. Ik focus me op de lange termijn waar jij je hele leven profijt van hebt.
 • je zelf geen verantwoordelijkheid wil nemen,
 • je niets wil doen en denkt dat de verandering vanzelf gaat,
 • je denkt dat ik alles voor jou ga oplossen,
 • je vindt dat de oorzaak van je problemen en uitdagingen sowieso niet bij jou ligt,
 • je absoluut niet open staat voor andere inzichten,
 • je denkt dat ik een match ga zoeken voor jou, want dat kun je straks prima zelf. 

Dit programma is WEL voor jou als:

 • JA, je echt klaar bent voor die serieuze relatie,
 • JA, je eindelijk die Ware Liefde wilt gaan aantrekken,
 • JA, je super gemotiveerd bent!
 • JA, je het beste uit jezelf wilt halen,
 • JA, je open staat voor andere inzichten,
 • JA, je weet dat als je het anders wilt, je bij jezelf moet beginnen,
 • JA, je ervoor open staat om naar jezelf te kijken,
 • JA, je niet alleen zegt dat je wil veranderen maar het ook echt wil DOEN!

Meer dan 4x JA gezegd?
Dan is dit programma voor jou de juiste stap. 
Het is niet moeilijk, je bent er niet mega veel tijd mee kwijt. Wat wel belangrijk is, is dat je echt wil leren en veranderen. En daarvoor ook bereidt bent om open te staan om dingen wellicht anders te gaan benaderen. Dan weet ik 100% zeker dat jij na dit programma jouw Ware Liefde zal gaan aantrekken!

Veelgestelde vragen:

 1. Dat ik je trainer ben ;). Ik heb zelf in de situatie gezeten waar jij nu in zit. Dates die nergens toe leiden en ondertussen neemt de druk van familie en vrienden en de tijd toe. Zeker omdat ik ook graag moeder wilde worden. Uiteindelijk heb ik wel mijn Mr. Perfect gevonden en ben ik moeder van 2 prachtige kids. Dus ik weet precies wat je wel en niet moet doen om ook jouw Mr of Ms Perfect te vinden. 
 2. Ik heb ontzettend veel kennis over relaties, gedrag, mindset en geluk. Dat heb ik allemaal uit 10+ opleidingen, 50+ trainingen en 30+ boeken gehaald. Ik durf wel te zeggen dat de hoeveelheid kennis die ik heb uniek is in coachland. Jij hoeft je tijd en  geld niet te besteden aan al die opleidingen, cursussen en boeken. Dat heb ik al voor je gedaan. Jij krijgt het beste van het beste in dit programma.
 3. Daarnaast ga ik met jou in je onderbewustzijn kijken waar jouw blokkades zitten jouw ideale man of vrouw aan te trekken. Want wat je uitstraalt trek je aan. En voor 95% komt dat uit je onderbewustzijn. Dus als je daar niet gaat kijken (en dat doen bijna geen coachprogramma's) dan kun je trainingen volgen en boeken lezen wat je wilt, jouw droomman of vrouw ga je dan niet aantrekken. 
 4. En als laatste, dit is geen coachprogramma van iemand die nooit in dezelfde situatie gezeten heeft als jij.  Veel coachprogramma’s zijn een ‘brain dump.’ De maker dropt zijn kennis in wat video’s en verder moet je het zelf maar uitzoeken. Dat is dit niet!
  Elke week heb je een vragenuurtje waarin je mij live al je vragen kunt stellen. Je hebt 1 op1 coachsessies waarin we samen gaan kijken wat jou tegenhoudt om die relatie aan te trekken die je al zolang zoekt. En, ik stuur je zodra de volgende module voor je klaar staat een mail. Super veel persoonlijk contact dus!

Voor single 30+ vrouwen die eindelijk die ene persoon willen vinden waarmee ze hun leven kunnen delen. Vrouwen die durven naar zichzelf te kijken, open staan voor anderen inzichten en aan zichzelf willen werken om die relatie te vinden die echt iets toevoegt aan hun leven.

Uiteraard mag je meedoen! Veel van de inzichten die ik geef zullen ook op jou van toepassing zijn. Moet je voor lief nemen dat ik in de video's vooral spreek over vrouw en dame :). 

Jazeker! Zolang jij echt klaar bent om die ene speciale persoon aan te trekken om samen oud mee te worden, en je echt openstaat voor andere inzichten, naar jezelf wilt kijken en wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling is dit programma perfect voor jou!

Jazeker! Zolang jij echt klaar bent om die ene speciale persoon aan te trekken om samen oud mee te worden, en je echt openstaat voor andere inzichten, naar jezelf wilt kijken en wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling is dit programma perfect voor jou!

De 1op1 sessies duren 1 tot 1.5 uur en vinden plaats via Zoom.

In het geval dat je gaat kiezen voor de full versie van het programma en dus de 6x  1 op 1 coachsessies (zou ik aanbevelen), dan ga ik samen met diverse experts op het gebied van NEI en Regressie bij jou in je onderbewuste kijken waar de blokkades zitten die ervoor zorgen dat jij nog niet die ene speciale persoon hebt aangetrokken waarmee je samen oud wil worden.  Daarnaast krijg je ook een Human Design reading waarbij je achter de blauwdruk van jouw persoonlijke eigenschappen komt. Super waardevol!

Ga je kiezen voor de Light versie van het programma? Dan krijg je 1 1op1 coachsessie die ik zal gebruiken om te kijken wat er in je onderbewuste vast zit om de liefde van je leven aan te trekken.

Ja, elke week is er een live vragenuur waarin we het huiswerk bespreken (als je wilt) en je al je vragen kunt stellen.

Je bent gemiddeld 2-3u per week bezig met het kijken van de video’s en het huiswerk.
Maar dat hangt ook van jou af.  Je kan ervoor kiezen om er 5 minuten per week aan te besteden of een paar uur. Dat is volledig afhankelijk van wat jij fijn vindt en van wat bij jou past. Je hoeft in ieder geval nooit bang te zijn dat je achterloopt, omdat iedereen het op zijn eigen tempo doet en elk tempo is goed. 

Daarnaast behoud je 1 jaar toegang tot het programma, dus je kunt het op je eigen tempo volgen.

Welk resultaat wil je? Het resultaat ligt aan jouw inzet. Als je alle modules volgt en al het huiswerk maakt en de opdrachten ook echt gaat toepassen dan ga jij zeker weten die ene speciale persoon aantrekken waarmee jij jouw leven wil delen.

Op de eerste maandag van elke maand start het programma. Een paar dagen daarvoor ontvang je van mij een mail met daarin de inloggegevens van de Academy.

Idealiter pak je door en rond je het programma in 6 maanden af. Maar omdat er altijd wel iets tussen komt krijg je 1 jaar toegang tot het programma. Kun je als het even niet meer weet nog een keer terug kijken. Maar heb je wel een stok achter de deur om het echt te gaan doen en wordt het niet het zoveelste programma dat je op de plank laat verstoffen.

Yes dat kan. Om de twee weken komt er een nieuwe module vrij en je behoudt 1 jaar toegang tot al het materiaal. Om een stok achter de deur te houden voor je en deze training niet als zoveel andere trainingen weer blijft liggen, dat doe ik nog wel een keer. Wees je er wel van bewust dat de live vragenuurtjes en de 1op1 coachsessies alleen beschikbaar in de 6 maanden dat je officieel gestart bent. En zorg ervoor dat je het programma binnen 1 jaar afrondt.

 

Nee je hebt zeker geen Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen, omdat al het trainingsmateriaal zich in een online leeromgeving bevindt waar je inloggegevens voor ontvangt.

Wil je gebruik maken van super waardevolle besloten Facebook community waar alleen maar dames in zitten die net als jij heel graag de ware lifede willen vinden, dan is het wel handig om een facebookaccount te hebben of aan te maken. 

Ik wil en ga je niet over de streep trekken, omdat jij de enige bent die aanvoelt wat het beste voor jou is.

Maar ben je ervan bewust dat een single reis naar de zon je tegenwoordig al gauw zo’n 1800 euro kost. Laten we het niet eens hebben over een weekje wintersport van 3000 euro...

Je geniet dat weekje heerlijk van je vakantie met andere singles, en als je thuis komt… ben je weer helemaal alleen.... net dat wat je dus niet meer wilt.

Dit programma:

 1. is een reis van 6 maanden in plaats van 1 week
 2. hier heb je heel je leven profijt van in plaats van 1 week!
 3. kost zelfs minder dan dat weekje wintersport van jou!

Dus een no brainer toch?

Daarnaast kun je ook in 3 termijnen betalen, helemaal makkelijk!

Mocht je nu echt nog twijfelen, doe dan het volgende:

 • Pak een muntje.
 • Kop = ik stap in. Munt = ik stap niet in.
 • Gooi het muntje op en kijk waar het op valt.
 • Valt het muntje op Kop en ben je blij? Dan stap je in!
 • Valt het muntje op Munt en ben je opgelucht? Dan stap je niet in.
 • Valt het muntje op Munt en baal je stiekem toch een beetje? Dan stap je in 😊.

Volg je hart, want dat klopt altijd!

* dit programma is geen vervanging voor therapie. Heb je een psychische stoornis of ben je depressief, zoek dan hulp bij een psycholoog of psychiater. En ga als je klachten hebt altijd langs de huisarts!