Live Masterclass: Van DatingDip naar LiefdesGeluk!

Live Masterclass: Van Datingdip naar Liefdesgeluk!

Je bent al een tijdje single, je bent er wel klaar mee en zou graag je leuke leven met iemand willen delen. En misschien zelfs wel samen een gezin gaan vormen.

Je omgeving begint ook al steeds vaker opmerkingen te maken over jouw vrijgezel zijn: "Hoe komt het nou dat het jou niet lukt om een relatie te krijgen?".  Het voelt alsof je faalt, alsof er iets mis is met jou.. Ook voel je dat de druk om een partner te vinden toeneemt; want ja, die eierstokken zijn op een gegeven moment ook over datum.

Maar het ergste van alles is dat je steeds meer vriendinnen om je heen gelukkig ziet zijn en samen een gezin ziet vormen. En ook al gun je het ze van harte, toch voel je een steek van jaloezie. WAAROM ZIJ WEL EN JIJ NIET? Je bent toch minstens zo leuk?

Je verlangt naar die ene speciale man of vrouw:

 • Die man / vrouw die je hart sneller laat kloppen.
 • Die je aan het lachen maakt tot je bijna in je broek piest.
 • En met wie je serieuze gesprekken kunt voeren over alles wat er in je leven speelt.

 

Maar keer op keer loop je tegen dezelfde dating en relatie muur aan:

 • Dates die op niets uitlopen.
 • Relaties die stranden.
 • De moed om je ware zelf te laten zien, zakt je langzaam in de schoenen.


Je bent klaar om te ontdekken waarom het je tot nu toe niet is gelukt
om die liefde te vinden.

Je bent klaar voor verandering.

Je bent klaar voor de liefde van je leven!

Meld je dan aan voor de Masterclass
'Van Datingdip naar Liefdesgeluk'!

Want wat je (onbewust) uitstraalt trek je aan!
(ja, dat is de reden waarom jij altijd die verkeerde mannen / vrouwen aantrekt ;))

 

In deze waardevolle 90 minuten:

 • Kom je erachter wat jouw ware verlangens en behoeften in het leven en een relatie zijn.
 • Ontdek je waar je echt gelukkig van wordt in een partner en relatie.
 • Snap je wat jou (onbewust) tegengehoudt om die ware liefde te vinden.
 • Ken je de kracht van je mindset in het vinden van die ideale droompartner.
 • Ga je met concrete tips en inzichten naar huis die je meteen kunt toepassen bij je volgende date.
 • Wordt jouw volgende date weer leuk en w√©l een succes!

De Masterclass 'Van Datingdip naar Liefdesgeluk' is voor jou als je:

 • Klaar bent om te stoppen met doelloos daten.
 • Het allemaal niet meer alleen wil doen.
 • Wilt weten wat jou nu tegenhoudt om die ware liefde tegen te komen.

Deze Masterclass is een unieke kans om een ‚Äč‚Äčgrote stap te zetten op jouw pad naar ware liefde.¬†Schrijf je nu en zorg dat jouw volgende date wel leuk en succesvol is!

Wat, Wanneer, Hoe?

 • Wat: Live Masterclass (dus geen vooraf opgenomen video)
 • Wanneer: donderdag 23 mei om 11.00u in de ochtend of 20.30u in de avond
 • Hoe lang: 90 minuten
 • Hoe: online via Zoom
 • Extra: je kunt live alle vragen stellen die je hebt!
 • Investering: 5 hele euro's. (terwijl ik heel veel inzichten weggeef waar andere coaches flink geld voor vragen; en trouwens, waar vind je een coach voor nog geen 5 euro per uur? Lucky You!)
 • Replay: kun je er niet live bij zijn maar wil je graag de replay ontvangen? Dat kan! Kies voor de Replay optie, dan stuur ik de opname van de Masterclass voor 10 euro met alle liefde naar je toe!

ps: in deze Masterclass ga ik éémalig een mega aanbod doen voor mijn coachprogramma 'Succesvol naar Liefde'. Dus zorg dat je erbij bent als jij wil doorpakken en er helemaal klaar voor bent om jouw Grote Liefde waar je samen gelukkig oud mee wordt wil tegenkomen.

Over mij: Liefdescoach Linda

Hoi, ik ben Linda en ik heb heel lang in hetzelfde schuitje gezeten als jij.

Had alles goed voor elkaar, goede baan, mooi appartement aan het strand, leuke vrienden. Alleen die ware liefde, die droomman kreeg ik maar niet gevonden...

De ene keer dacht ik, hij is het helemaal en hoorde ik niets meer, de andere keer voldeed mijn date aan alle 'eisen' op mijn lijstje maar voelde ik t gewoon niet.

Geen idee waar het aan lag, maar in iedergeval niet aan mij!

 

LiefdesCoach Linda
liefdescoach Linda

13 opleidingen!

Ik wilde weten waarom het mij niet lukte om die ideale man te vinden en ben heel veel kennis op gaan doen in de westerse, oosterse en energetische wetenschap op het gebied van relaties, mindset, gedrag en geluk. Zo'n 13 opleidingen en meer dan 50 trainingen gedaan en boeken gelezen over deze onderwerpen.

Juist door deze combinatie van wetenschappen kwam ik er al gauw achter dat er onbewust dingen in de weg zaten waardoor ik mijn Ware Liefde niet kon vinden.

En toen ik dat eenmaal had losgelaten, POEF... kwam mijn Mr. Perfect op mijn pad. Ik kan al mijn 'eisen' op mijn lijstje aanvinken en zelfs meer dan dat.

Nu, 10 jaar 2 kids verder gun ik jou dat ook heel erg! En ik weet dat het kan, als je de inzichten en tools maar hebt. En die kan ik jou geven door die enorme berg aan kennis over die verschillende wetenschappen die ik heb, en dat doe ik heel erg graag!

Dus meld je aan voor de Masterclass en ga ook van DatingDip naar LiefdesGeluk!

Veelgestelde vragen:

Jazeker! Ook dan gaat deze Masterclass jou heel veel inzichten geven waardoor jouw dates weer leuk en wel succesvol worden!

Jazeker! Ook als je ouder bent dan 30+ heb je veel aan de inzichten die ik met je deel en kun ook jij van je volgende date een succesvolle date maken!

Ja hoor, ook jij als man kan hier hele waardevolle inzichten uithalen waarmee jouw volgende date weer leuk en wel succesvol wordt.

Ja hoor! Ook al heb je geen kinderwens, dan nog geeft deze masterclass jou super veel inzichten om jouw volgende date weer leuk en wel succesvol te maken.

Als je wel een kinderwens hebt en je bent in de 30, dan heb je niet meer zoveel tijd om zelf aan te kloten dus dan is het zeker aan te raden om aan de masterclass mee te doen.